Afgelopen zondag hebben we een lekker beenhammetje gegeten met daarbij deze aardappeltjes en gebraden prei. De beenham heb ik dit keer ingesmeerd met 4 eetlepels mosterd, 2 el rozemarijnblaadjes, 4 el honing, 1 teen knoflook en een scheutje whisky. Ook erg lekker!
1 flinke, zoete aardappel
1 rode ui
1 flinke aardappel
6 blaadjes verse laurier
2 el gesmolten boter
3 el olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngesneden
grof zeezout
Verwarm de oven voor op 185C.
Snijd de ui en de aardappels met schil in dunne plakjes.
Leg de plakjes om en om in een ovenschaaltje.
Steek de blaadjes laurier ertussen.
Besprenkel met de boter, olijfolie, knoflook en grof zeezout.
Bak de aardappels in de oven in 1 uur gaar en krokant.
1 flinke, zoete aardappel
1 rode ui
1 flinke aardappel
6 blaadjes verse laurier
2 el gesmolten boter
3 el olijfolie
2 teentjes knoflook, fijngesneden
grof zeezout
Verwarm de oven voor op 185C.
Snijd de ui en de aardappels met schil in dunne plakjes.
Leg de plakjes om en om in een ovenschaaltje.
Steek de blaadjes laurier ertussen.
Besprenkel met de boter, olijfolie, knoflook en grof zeezout.
Bak de aardappels in de oven in 1 uur gaar en krokant.
Reacties
Een reactie posten